Sakit tulang pinggul

My pregnancy baru nak masuk 5 bulan. Sekarang xtau kenapa sakit2 tulang pinggul sebelah kanan. Bila gerak especially nak membongkok atau tgh duduk nak betulkan kedudukan sakitnya macam kena elektrik. Ngilu sangat. Ada x moms lain pernah kena camni? Normal ke kalo sakit tulang pinggul bila hamil? #ingintahu

12 Balas

normal rasenye..sbb sy pun cmtu jgk ms 5bln..sakit yg amat nk duduk or baring bdiri bjalan pijak kaki sakit sgt kat pinggul tu..nk solat mcm nk nangis thn..last2 solat duduk..lama gak tahan sakit..tanya nurse..nurse suruh buat senaman org mengandung..so bt skit2 lm2 hlg la sakit tu..sbr je la..dugaan ms pregnant