Kenapa dah scan 12 minggu masih tak nampak jantung baby? normal ke?

1 Balas

Doktor ckp apa? Sis scan atas/bwh? Sepatutnya 12w dh nmpk sis. Ada repeat scan ke? Saya masa 8w lebih scan masa tu baby umur 6w4d ikut scanner. Dah nmpk bakal baby & nmpk serta dgr heart beat sekali tp scan dgn doktor pakar O & G so mesin dia canggih. Then masa 10w/11w cmtu scan mesin biasa dkt Hosp kurang canggih pun dh nmpk heart beat sis.

3y ago

dokter bg saya lg 2 week untuk scan lg...andai kata xnmpk juga dokter terpaksa cuci....scan atas....x scan bawah