Jus Mamariam

Any preggy mommy consume Jus Mamariam? Pls share is it a good product?

23 Balas

Feedback jus mamariam yang I selalu nampak is when orang jual jus mamariam ni then they will share the feedback jus mamariam ni. Rasanya kalau you bukak fb boleh nampak ramai share pasal ni

i prefer jus delima gulsan if wantd to increase hb..jus mamariam x byk mbantu sya utk tingkat hb dlm darah..tp mmg rasa perubahan bila mnum jus mamariam dri segi rasa bertenaga n rasa segar..

5y ago

ohh thanks for share sis

Hi. Happy to say loyal customer to Jus Mamariam!✌️ Alhamdulillah so far so good. Loya kurang dan bertenaga! Give it try mummy! Jus sedap, manis dan bhn2 dari mknn2 sunnah.

5y ago

itulah nak cuba... harap saya ok minum jus ni

Kita makan jus mamariam ni dulu awak and tak pernah skip pon sampai nak due bersalin. Alhamdulillah mudah je bersalin mungkin asbab juga sebab konsisten makan jus mamariam ni

Saya pon tengah survey feedback jus mamariam ni. Okay ke ya? Macam rami jugak yang jual tapi nak tanya jugak feedback jus mamariam dengan mommies dalam ni

Hi sis. I pernah makan jus mamariam ni waktu pregnant haritu. So far alhamdulillah okay je jus mamariam ni. Sebab dia gabungan makanan sunnah kan

Ramai jugak yang share feedback jus mamariam ni dekat sini eh. Saya pon ada nak beli dulu tapi tengah mencari-cari lagi feedback jus mamariam ni

Saya skrg tgh consume jus mamariam..mmg best..pagi2 minum 2 sudu mmg rase btenaga n xde mual2 sgt..so far mmg best la..rasa pun sdap..

5y ago

ohh ok tq share sis

penah try. better u take suppliments coz jus mcm ni tinggi gula (kurma, semua tu manis) takut dpt GDM pula nanti.

5y ago

katanya bole pulihkan gdm? betul ker? sis minum macam mana?

Sy ada extra 3botol..ade yg berminat boleh inform sy😍

4y ago

Sis bole wsp sy 016-3643887