pregnancy

Hi preggy mommies..nak Tanya ni my last period is on 10/3-17/3..then I ada la mkn this supplement is for missV n missB..ada sbulan sya tk period then I think 24/4 first puasa sya rasa nak mual jer takda selera mkn smpai skrg.. Bila sya pregnant ehh..sya check UPT ada doubleline tp line kdua tu msih kabur

pregnancy
1 Balas

Lama jugak tu tak period. Skrg dah masuk bulan 6. Nanti try check lagi after a week. Kalau line still tak naik terang, refer dgn doc ye.