perut besar

Preggy anak first dulu da 3 bulan pun perut maintain je slim. Sanding belah suami xnampak ape. Ni anak kedua. Baru 2 bulan. Da ramai tegur ngndung ke. Perut da kedepan. Nervous pulak nak scan khamis ni. Sy ade genetic kembar. Mak sy kembar. Tp xsama uri. Xseiras. Ade kemungkinan ke mengandung kembar. ? Ade ke ibu2 sini yg mengandumg 2 bulan mcm saya perut da nampak mcm 3 4 bulan?

2 Balas

Second pregnancy mmg perut cepat menonjol.. sebab otot perut dahx ketat berbanding first pregnancy

5y ago

X pa.. klu kembar double rezeki 😊

ada sye 😂 2bulan jgk scan sorang je sbb takde genetik kembar pun

5y ago

Yeke. Tulah xsabar nak scan esok appointmnt nya. Harap xkembar lah jenuh. Suami keje jauh sgt.