kguguran dh 2mggu check cm msih ad line

hai mumy2 all..sy nk kpstian ..sy kgguran mggu lpas..doc sruh check dlm msa 3mggu tp now 2mggu sy try check..sy npk cm ad line tp suami ckp xde..mhon plihatan mta mumy2 all..npk 1 or 2 line

kguguran dh 2mggu check cm msih ad line
2 Balas

nmpk 2 line samar. mcm evap line pon ada. tpi selalu lps gugur, amek masa utk hormon hcg hilang dlm bdn. tapi kalau x pasti, boleh pg check dkt klinik yer. tkut kandungan luar rahim.

2y ago

nnti lgi 1w buat balik. kalau still double line kena pg check.

Lepas gugur, hormon hcg takkan hilang serta merta mmg ambik masa maybe 1bln . Ni mmg hormon hcg sis belum lg habis sepenuhnya