contraction

pray for me...leaking and contraction since 4am...baby 19w2d..????

19 Balas

semoga dipermudahkan semuanya for you and baby..baru mengalami 1 month ago leaking but no contraction..baby 23w2d..

3y ago

Hi sis, boleh share pengalaman you leaking? Sb currently i tgh leaking juga. 22w6d. Baby you ok ke now? And any tips or advice?

Be strong and try to be positive. I pray for you and your baby. And the pregnancy goes well.

OS 4cm...if still stay until 4pm they make emergency ceasern..😖

5y ago

*good news

Whatever it is, may Allah ease everything. Stay strong mummy 💪

Semoga dipermudahkan sis .. 19weeks ? 😥 . Be strongg

May everything goes well for baby n mumy.. 🙏🙏

Goodluck , tak lama lagi je tu nak tengok budak comel

5y ago

Haha . Masa saya tunggu nak masuk labour room , emosi dah macam apa je . Sakit tambah jumpa perangai nurse yang pelik pelik , ada yang okay ada yang cakap kasar , ada yang annoying . Dah lah duduk dalam tunggu sensorang , banyak kali juga menangis , call mak nangis , call husband kat luar pun nangis .

Be strong sis..semoga dipermudahkan urusan sis

Semoga semuanya ok dan dipermudahkan sis & baby

Semoga selamat dan dipermudahkan urusan