Hi nak pendapat, saya missed period 4 ari dah so harini check upt and dpt result nie..positive?

Possible to be positive?

Hi nak pendapat, saya missed period 4 ari dah so harini check upt and dpt result nie..positive?
2 Balas

saya dulu pun missed period 11 hari masih samar. so saya try beli clear blue digital keluar pregnant, then just tunggu sampai lewat 2 minggu repeat test upt biasa. makin lama semakin terang alhamdulillah. semoga ada rezeki sis.