mintak pandangan semua.... positive ke ?cek pgi semalam...1 line...ptg tngok mcam ada line....

Positive x mcam ni

mintak pandangan semua.... positive ke ?cek pgi semalam...1 line...ptg tngok mcam ada line....
4 Balas

Mcm ada 2 line. Boleh cuba seminggu atau 2 minggu lagi utk nampak line lebih terang dan kepastian. Mungkin hormon x kuat lagi.

Evap line..result hanya valid 5 minit je..lebih pd tu dh x valid..mayb bole cube test lg seminggu..

Repeat sampai terang sis

Mcm 2 tu