nak tanya mommy2

Positive or negative yea ... ?

nak tanya mommy2
16 Balas

Sy pun jd cmni. Upt kaler biru ni.. tp sy dh lewat 20 ari. Tp ada kmgkinan x upt lmbt naik double smpai 19 hri tu. Bkn dh jlas ke?

5y ago

Semoga ada rezeki buat awk dear ..doakan sy juga

Tk nmpks second line.. Sis delay period dh bpe hri?? Bile buat upt nie?? Try next week..test pagi2,

5y ago

Try next weeks sis... Inshaa Allah ada rezeki tu..

Xnmpk line lg satu sis..kalau samar2 biasa ada colour jgk sikit..cuba lg check nnt..

5y ago

Ok nti sy cek..tq

Tak nampak the second line sis, maybe mata I. Sis lambat period berapa hari?

Tray guna jenama lain.. Kalau tu sllu ny kandungan 4-5 minggu bru terang

5y ago

Ok..ap2 nanti sy updte balik tq

Nampak line 2 tp samar sgt sis.. nnt cek seminggu lg.. takecare

5y ago

wc .. nnt update ya sis..

Nampak 2 line.. Tp samar²..smoga dipermudahkn ya sis..

5y ago

Aamiin.. Smoga dipermudahkn urusan sis..

Cuba after a week sis. Sbb x jelas sgt yg 2nd line tue

Test lg nnt lps smnggu, risau tu evap line je

Sis ni up date ye...sbb sya pun mcm sis

5y ago

Ok dear..semoga ad rezeki utk awak