Positive ke tak ?

Positive ke tak ya ? #baby #bantusharing

Positive ke tak ?
14 Balas

positive. kalau negative mmg takkan naik line langsung walau samar2 pon. sy sbelum pregnant slalu check guna upt clear blue jenis ni . dpt detect pregnant pon naik line samar mcm ni

dlm ni tak tentu sbb ikut screen phone masing2. tp kalau ikut mata & screen phone sy, negative. kalau dah delay period boleh repeat 1-2w. cb jarang bg result negatif tp positif.

1y ago

Thankyou mommy

sis lewat berapa hari? Saya lewat 3 hari cek double line mcm ni

Samar samar sis..InsyaAllah nanti test lagi yaa🥰

Try beli UPT brand dip & tell tu sis, ramai yg ckp brand tu bagus

clear blue kan?.. hmm -ve ni... takpe try lagi 2 minggu ❤️...

kalau mcmni positif sis. mcm sis ni, invalid je. boleh try lagi

Dlm gmbr ni mcm kabur..blh repeat lg 2 minggu ke sis..

samar2 ..semoga puan positif pregnant.

mcm positive.. cuba cek lg 2 or 3 ari sis..