hai...positive ke tak ni ye?? 7 tahun menanti..

positive atau x ye?

hai...positive ke tak ni ye?? 7 tahun menanti..
72 Balas

Alhamdulillah positive tu sis. Tahniah ya ! Semoga semua nya berjalan dengan lancar. Take a good rest 💐 Titipkan doa buat kami yang masih berjuang 🌼

alhamdulillah tahniah sis 😍 doakan sy juga ye ,semoga hamil tahun ni,dh 3 tahun menanti, ameenn ,ade tips yg boleh share x ? 😁

3y ago

semoga puan dan suami dipermudahkan urusan dan dikurniakan zuriat seperti yg diimpikan.

pos.. 6.50am clear cut sbb hormon beta hcg tinggi pada waktu pagi. jadi waltu ideal tok cek kehamilan adalah urine early morning

taniah...sma lar kte 7thun jgak penantian akhirnye allah izin kan sye mgndung jgak😊😊skrg kndungan sye da 11mggu☺☺

3y ago

in shaa allah ad 2 sis...msih awal lg...sye 9mggu bwu nmpk bby😊😊

Alhmdulillah nmpk 2line tu..jaga kesihatan semoga dipermudahkan..moga2 sy pn dpt berita gmbira tahun2021 ni..ttc6tahun

3y ago

aaminn mudah2han rezeki sis pulaj lepas ni..

Positive la tahniah sis 😍 jaga diri baik jgn buat kerja berat . Banyakkn rehat tauu ❤️

Syukur alhamdulilah.. taniah sis and hubby.. semoga dipermudahkan segala urusan

Tahniah sis ❤️ please bykkn berehat tau. Semoga semuanya selamat 🙏

alhamdulillah..+ve tu...tahniah..🥰 semoga baik² aje ibu n baby 😇

Alhamdulillah tahniah sis....semoga Allah SWT permudahkan segala urusan