Nk thu

Positif ke ni

Nk thu
41 Balas

First baby mcm ini jg la line saya dpt.. Ngatkan xpositif.. Mula tu abaikan.. Lps tu adik ipar tya lg.. How my preg test. Bila tunjuk line mcm tu.. Dia kata positif.. Wow.. Ye ker... Mcm xpercaya.. Skli check kat klinik da masuk 13week..ptt la xnka mkn nasi lgsg.. Pernah jg test dpt line bgtu tp negatif.. Tp maybe rezeki allah da nak bagi.. Penantian 7 tahun.. Alhamdullilah.. Semoga yg blom dpt rezeki tu.. Mudaha2n dipermudahan.. Inshallah.. Sikecil pasti tgh tgu giliran nak jmpa ibubapa baru..

5y ago

Sama la sy test pkul 4pg.. Dpt line mcm tu.. Was2 samada +ve ka tak... Suami punya excited pkul 4pg jugak nk cari klinik nk double confirm... Esok tu pg klinik alhamdulillah +ve.. Dah lama x rasa perasaan gembira & excited mcm tu... 4 taun penantian kami suami isteri...

Saya test camni lagi negetif terus. Xtaw pegnent last2 masuk hospital baru doktor dpt detect. So sis take care taw jgn bt kje berat2 nanti takut bleeding. 😉👍😉

try 2minggu lagi sya pun dlu mcm ni..masi samar saya test 2minggu lagi okey dh double line🤰🏽🤰🏽🤰🏽

Positif dah..cuma hormon awak x pekat lg.. tggu lg 1mggu n test k..pastu terang benderang

line x brpe jelas tuuuu.... cbe cek lg mggu dpn... smge ade rzki sis

Tahniah sis.. positif da ne.. nnt test lg .. takecare

positif tp tgu lg seminggu...baru test balik

Tahniah Alhamdulillah baru sgt take care

Yes.. Tpi klau ragu2 p jmpa dktor

Tahniah dn jaga diri baik2..