positif atau tak

positif atau tak?

positif atau tak
11 Balas

Positive. Sy pun macam ni dulu, test waktu malam, nampak samar samar. Esok pagi, test lagi air kencing yang first sekali baru nampak pekat sikit

nampak mcm positive tu. tp next week blh test skali lg. akan naik lg pekat lalau betul positive. meanwhile, jd diri elok² jgn lasak2 ya

haritu saya pon mcm ni masa tu bru seminggu..lepas seminggu test lagi bru nampak jelas terus cek kat klinik..alhamdulillah positive 2 weeks

Sis cuba lagi smggu kalau makin terang bermakna sis pregnant. Smoga ada rezeki amin

Klau samar mcmni buat test clear blue tu boleh dpt jawapan preg tak agak2?

kalau awal lagi dlm 5w mgkin taknampak cuba lagi seminggu 😍

positif sis . alhamdulillah tahniah sis . jaga diri ❤️

Sama dengan sy harini. harap2 ada rezeki kalini Aamiin

keep trying.. sy xsabr nampak Samar hari2 check🤭

2y ago

akak first check 24.4 malam sebelum sahur check lagi. hahaha pastu g beli dip n tell. xpuas hati beli banyak lagi. hahaha

alhamdulilah taniah