Test kesuburan Dan upt tak pernah double line.. ada tips tak ? Baru nikah, tengah ttc

19 Balas

Pengalaman saya sis , nikah 2021 akhir tahun .. lepas nikah tiap2 bulan kalut duk test upt , lambat sehari je test .. belum lagi waktu period tapi rse tak sedap badan terus test .. kadang sampai menangis sorang2 bile tengok 1 line dlm hati mcm2 perasaan dah dtg .. then masuk bulan 1 2023 saya mmg dah nekad taknak fikir lagi pasal anak .. kalau ada rezeki ada lah , fikir pun jadi stress , saya buang semua upt & opk .. saya cuma allert waktu subur melalui egg white . tapi siapa sangka di saat kite dah redho Allah bagi .. bulan 3 saya pregnant 🥹😭 jdi nasihat saya jangan terlalu fikir , sebab dia ganggu hormon awak ..

7mo ago

Lendir kesuburan sis