Hi moms. Fernleaf @ dugro better utk ank sembelit. Skrg dia mnm Dutch baby 1-3,tp sembelit. Dlu OK j

2 Balas

tgk ank jgk sesuai mne..ank sy sesuai fernleaf..xpna sembelit

1y ago

Tq puan.. Tula sy x sure nk try yg mne. Xtau ape yg dia alah pd Dutch baby tu. Sblm ni dia mnm yg 1st stage 0-12bln OK xde mslh. Pastu continue dgn 6-18bln pn xd mslh. Bila tukar je yg 1-3thn trus jdk sembelit. Tkt nk try sembarangan sbb dia ade mild eczema. Kalo slh2 mkn mmg flare jdknya. Nk try susu yg branded tu mmg luar kemampuan. But anyway tq for response ya puan. Quite helpful utk sy buat keputusan.

try and error