Nak tanye boleh ke pregnant 16 week makan tauge yang kepala kuning besar tuh ??

11 Balas

hi sis.sy pun 16week.perut sis dah besar ke.sy mcm xpregnt 🤣mcm xsbr nk tgk besar.ada nmpk time baring je.tu pun kdg2 masa bby kat atas kot.😂

2y ago

saya 5 bulan dah tapi bdn kcik so x nmpk sangat nanti dh 6 bulan nmpk lah janji anak sht ..selalu 7 bulan bru nmpk

Boleh je. Saya suka taugeh and memang kerap makan masa 1st trimester, now dah 2nd trimester. Makan je sayur, nak membuang pun lancar.

2y ago

Itu lahh sy skrng ni pon tngok nasi mcm jemu je.. tpi klau sy cepat je nk mkn

time pregnant ni semua benda boleh makan sis. Tapi nak makan apa pon jangan berlebihan..

Terima kasih yee semua yang mane tolong respon tuh 🥰🥰🥰

boleh je. setiap minggu saya makan di mr. teppanyaki.

Boleh,msa pantang nnt xboleh tau

2y ago

Sama2😁

ada org bgtau tak boleh makan ke???

ok je time preggy, lagi bagus

boleh. mkn jela.

Boleh sis