normal ke 32 weeks baby 1.2kg hm risau

13 Balas

Doktor takde ckp apa2 ke sis? Berat baby sy masa 29w 1.76kg, doktor kata baby sy mmbesar dengan jayanya but doktor kata kalau terlalu besar sy tak boleh beranak normal. Better sis tanya doktor depan2 utk penerangan yg jelas.

baby kecik tuh sis, semoga baby cpt membesar, insyaallah. saya waktu 32 weeks check baby berat 1.5kg pun dr ckp kecik, plus air ketuban kurang, hm

sy 31weeks 1.7kg camtu anggaran berat baby sis, next checkup better sis tanya doc kalo doc kata ok so xde masalah

mcm kecik sis..sebab sy 27 mnggu pun baby dh berat 1.1kg..dr x ckp apa2 ke

minum anmun, sy 2x preg akhir² tu minum anmun. berat baby naik

rasa nya kecik tu sis sya masa 30week 1.5kg dokter kata normal

berat baby sy masa 28weeks sis 1.2kg. nnt tanya la doctor

saya 32w jugak tapi berat 1.8kg xtau berat normal berapa

bby saya 32w hritu 2.4kg dh😵‍💫🥹

biasanya doktor akan explain dekat puan