Assalammualaikum hi korang saya newbie sila tunjuk ajar dekat saya ye . Kalau ada cara untuk cepat hamil mohon share ❤️

15 Balas

ada banyak cara, nak dari segi perubatan atau pemakanan? dh consult doktor ke belum? dan aware x dgn kitaran haid?

waktu yg sesuai makan asid folic? perlu makan pada masa yg sama ke setiap hari?

Download kalendar ksuburan utk tau waktu terbaik utk bersama dengan suami.

3y ago

premom sis. leh try opk cari masa subur

kira waktu kitaran haid . lepas suci haid boleh cuba bersama suami.

try mkn barakah kotak ijau