Assalamualaikum nak tnya , mcm mana cara nk guna clear blue digital ye sbb saya xpernah guna yg ni..

5 Balas

saya pun tak pandai gak dulu. asyik error je . last suh husben bacakan. dia pula lg tahu dari kita 🤣 saya buat haritu kene celup lama. sampai dia kluar data. kalau simbol prosess tu celup lagi. sampai dia tulis pregnant baru saya angkat . celup pula kene straight tegak. tak senget.

paling senang, urine tu dlm bekas and celup macam celup upt strip/opk. kalau direct urine takut kena xbetul sbb sy penah mcm tu, result xkluar lgsg😅 and baca kt kotak tu ada bagitahu celuo berapa lama. kira ikut disarankan.

Boleh baca kertas kat dlm kotak. Kena celup atau terus kencing (xsure berapa lama) dekat test urine tu. Then tunggu je result kluar.

Ok2 tq ye.. 😊

baca pada kotak