Hi, knpe anak saya demam on off tp tak panas la sgt. Pstu tknk mnum susu n mkn krgg. Anak sy 9bulan

5 Balas

Cuba check dalam mulut dia takut ada ulser lg2 pada lidah atau lelangit..atau check perut nya takut kembung..puan boleh basahkan towel & tekap ditengkuk & bawah ketiak anak untuk surutkan panas badan..tlg bwk anak pegi klinik ya puan❤️

Lebih baik jumpa doctor. Ada banyak kemungkinan, mungkin nak tumbuh gigi, mungkin jugak ada tonsil.

kalau bukan ada ulser ,tumbuh gigi kot

mungkin nak tumbuh gigi

teething kot.