apa boleh kurangkan sakit gigi . saya mengandung selalu sakit gigi . tk boleh tahan nk menangis 😭😭

2 Balas

Klu gg belubang boleh letak cengking sis tumbuk halus nan sumbat kat dlm gg bulang tu.. Tp klu tk jln baik jmpa doctr sis sbb sis mngandung tkt effek .. Sbb stiap mngandung ni kita akn ada buat chekup gigi . Mcm sy cuci nan tampal.. Apa yg sy d fhm kn klu gg mslh atau gusi bengkak akn ada effk pada baby

Mgkin puan ade gg berlubng atau plak, puan dh pernh buat check up gg sepnjg mngandung ni? mana tau doc blh bgai nasihat or ubt pape..

3y ago

dh .. appoinment sy lgi sbulan tpi gg ni harihari sakit even dh gosok sbb brlubang