berat hati sungguh tak tahu lgi nak buat apa😢😢😢

5 Balas

cuba join group sedekah dekat fb. dan tunjuk bukti semua. Insyallah ada orang membantu sis.

3y ago

ada sis. takkan saya nak tipu pula. ramai je nak bantu org dlm group tu. tapi biasa dia nak org yg jujur. sekali dengan bukti. untuk elakkan org amik kesempatan.

sy pun x tau nak tlg ape sis, sbb sis pun xde soalan...😅

3y ago

yakah sis .. takda mslh apa sis cuma bby d bawah sgt tapi ok juga lh doktor dah scan ..tpi dia ingt kan klu ad lagi kuar darah terus g hospital je..

mslh ape tu?

3y ago

mslh duit dear nk g hospital tapi duit tak cukup sy alami pendrahan sejak hamil ni sy mmerlukan kos sb sy bukan wargA negara sy guna pasport..

mana la taw

cer citer

3y ago

mslh tak cukup duit sis nak g hospital tpi tak cukup bayar kos ..mslh kandungan sy ad pendarahan ..sy memerlukan kos sb sy pakai pasport sahaja