Nak tanya, nak apply buku pink tunggu kandungan 9 or 10 minggu yea?

5 Balas

Maybe depends dengan klinik jugak kot , macam sy confirm kan preggy tu kat klinik. Lepas tu, misi cakap nnti dia call untuk datang ambik darah untuk buku pink tu . Sy expect 8minggu ke atas. Sebab waktu sy test tu baru 4 minggu lebih.. Misi call buat buku pink time sy 7 week . 😅

Kena call/pergi kk sis akan follow up. Saya haritu lps buat UPT test, nurse bagi tarikh buka buku at 10w lebih.

3y ago

Okay dear. Thank youuu

actually kalau baby dh ade jantung okay dh. tpi depends on kk/kd area sis jugak. cuba call n tnya diorg. ☺️

3y ago

Okay dear. Thank youu

Seawal 8minggu.Kena buat appointment dulu dekat kk nanti diaorang bagi tarikh

saye 8week dah buat buku

3y ago

atas kk .sye kepong .xpayah call .peegi jee cakap nak bukak buku .nnty dia bagi appoiment atau suruh dtg bila2 .