Assalamualaikum..Sape tahu makanan or supplement untuk HB naik?HB Sye turun 10.7 dari 12.5..Tq

2 Balas

sis ada consume vitamin yang doc bagi x?kalau ad maybe bolee mintak doc tukar vitamin yang lain takut xrasi dengan sis macam saya ambik zincofer xrasi jadi mintak tukar doc bagi iberet.Kalau makanan Saya banyakkan makan Bayam dengan Kangkung.Lepastuu makan hatiayam/Kerang.Moga dipermudahkan

Waalaikumussalam. Selalu nya nurse sarankan makan sayur hijau, jambu batu