Hii saya nak tanya kalau mcm ni? Positif ke negatif ke?

8 Balas

nmpk double line tp samar .. sis sy suggest sis gune digital blue test .. y tu accurate siap bg bape week pregnant .. pakai mase mule mule bgn tdo nk kencing ..

4y ago

positive tu .. cume awal lg untuk check .. cume jgn buat keje berat berat tau .. jgn bnyk fikir .. mkn y berkhasiat .. 💞

Cuba try seminggu dua minggu lg.. nmpk samar ii tu 😍.. klau nk tahu betul pregnant check upt msa bru bngun tido...

4y ago

Kena yakin... Insyaallah ad tu..

Positif tapi masih awal Lagi. Try cek lagi seminggu taw. Btw congrats 😍😍😍❤️❤️❤️🤭🤭🤭

4y ago

try cek again after a week lgi dear.. Insha Allah, positif.

positive tu sis..cuba lg sminggu lps delay period mesti pekat hehe btw tahniah #TAPACTIVEUSER

4y ago

sis buat time pagi air kencing pertama lps bngun tido okay

ni memang positive sis.. congrats..sis cek guna Air kencing pertama pagi2 tu lagi jelas..

Nampak dh double line samar2 tu..tahniah.nanti repeat test msti lg terang dh..take care..🥰

4y ago

kalau ada bajet lebih boleh try guna upt clear blue digital pulak..lebih cepat tahu pregnant ke x..

Macam positif sbb samar try lg minggu depan sis insha allah dah pekat 😍

4y ago

Tu lah saya pun baru 2 hari period lambat ni, awal lagi ye?

Inshaa Allah, positif