susu apa yg masin??? kalau susu badan tak boleh diri sendiri yang merasa susu tu..boleh naik darah meroyan buatnya kalau rasa susu sndri .. klau bagi suami ke org lain tkpe..diri sndri tkleh sis kalau yg awak mksdkan tu susu badan

susu badan ke..klau badan normal klu peknen doc bgtau sy.kes nye sy peknen n ank sy umo 9 bln xnak terus susu sy..sbb doc kte rse susu berubah..tp ada bb blh je isap

Kalau tukang post tanya pasal susu badan masin. kemungkinan pregnant. komposisi susu berubah bila hormon berubah waktu pregnant.

masin ke masam? Klo selalu cium baby lps susu masam je..

ehhhhhh😅susu apa yg masin ? brand adabi ke🤣

2y ago

tu laa ada tgk jugak .. tapi just fikir mungkin dia kurang fasih menaip 😅mungkin laaaa

susu apa tuu. terlebih garam ke mcmne

Takda pengalaman susu masin, sis

Susu masin? santan ke camna ni

ibu tgh fening ke taip ni🤣

Aik awk rasa sndiri ke