Irregular period Salam semua, nk tnya. If period xttp, akn mmpengaruhi kiraan week kandungan ke?

1 Balas

sy dh buat upt + sahkan di kk. both tested +. cuma belum buka buku pink. insyaa Allah akn buka + scan 20hb nti. Cuma xsbr nk cek, sy pergi swasta utk scan. Tp bila scan, Dr xnmpk. kalau ikut kiraan last first period 5/2/22 (meaning that skrg dh 9W). Tp Dr swasta tu kata maybe awal lgi plus period sy jenis x regular). normal ke? risau sy