Normal ke 37 week badan selalu sakit ii dengan bahagian bawah malam tak selesa nk tidur 😌,

5 Balas

saya baru 35 week pun rasa yang sama. sakit bahagian bawah nak tidur tak selesa. kadang perut cekang sangat. nak alihkan badan atau nak bangun seksa rasa. kena pelan pelan. kadang risau fikir dah nak beranak ke 😅

Saya yang 34w ni pun dah terasa sangat2. Seksa nak bangun, sakit area bawah bila nak alih badan tu tuhan je tau. Doktor kata normal. Bertahan je la mampu 😅

Sma laa saye..dah 36 5hri skrg nk tdo x slesew lps tu kkdg sngugut

sy yg 36 week ni pun sis sma mcm sis .mlm tidak selesa tdor

norml.. x lama dh tu.. standby untuk beranak ya..