Suggest nama baby boy yang sedap2 sikit boleh ? Hehe tak kisah la mula dari huruf apa pun 🥶

27 Balas

klau sye, sye suka nme yg org lme2..senang nk sebut.. bby sye skrg sye nk letakkn sme ada Hafiz, Haziq, Haizat, Hadif, Hakim, Hamzah, Hanafi, Hilmi dan Huzaifah...

Muhammad Fawwaz Furqan Muhammad adam eausoff Muhammad affan Muhammad hariz afian Ahmad Kasyfi aziz Ahmad luthfi Ahmad naimullah

2y ago

Aidan Thaqeef

AFEEF ZAHRIN ( PUNYA HARGA DIRI&BERSERI-SERI ) ARIQ MIKHAIL ( BAIK BUDI,BIJAKSANA HADIAH DARI ALLAH )

Ahmad 'Umar Al -Faruq Ahmad ' Luqman Al - Haqeem Ahmad ' Yusuff Al - Qardawi Ahmad ' Zayyan Al - Haq

Luth Kasyaf Eidrees Haq Seif Asytar Heilal Akhbar Auff Aaulian Qarl Mateen Risz Fateh Zareef Sufyan

Muhammad aryan mikhail Muhammad Adam rayqal Muhammad aqeef haqimi Muhammad ammar zaqwan

Muhammad Noah Farrel Muhammad Edrees Faliq Muhammad Aqeef Ezra

Adam Rizqi Mohd Baihaqi irsyad Mohd Bais izham

muhammad aysar neldian muhammad adam tashriq

Ezzairy ziqri Karl kareef