Hi nak tanya normal ke baby boy dh nak masuk 9 bulan berat susah nak naik? dia aktif makan semua ok

5 Balas

normal je . anak sya pun mcm tu jgk. tapi nurse xdak complain apa² sbb anak jnji anak sht dan on makan .

1y ago

kalau anak xmkn, xaktif risau jgk . mybe akan effect dkt bmi anak kan. anak sy dlu mmg naik brapa bunga je , nk naik kilo² mmg ssh. tp nurse tnya je anak mkn oke ke tak , sht ke tak. sy ckp okey je. cma ank sy ni cpt tnggi .