Hi mommy ii smua. Ada cara x nk bgi susu bdn bnyk? Mental tngh down skrng sbb susu brkurng?

9 Balas

Haritu tgk ada org suggest longan and red date tea. Cuba search post berkaitan topic banyak susu ni nnt jumpa post tu

2y ago

Yakin yg susu awk cukup utk baby awak. Insyaallah cukup. Selain tu sy minum susu kambing pagi2, susu kurma pun boleh. boleh beli red date n longan tea ada jual satu brand ni premix punya sng bancuh, sy berterusan minum ni lepas pantang, masa pantang sy buat rebus sendiri. Selain tu mkn byk sayur, lobak putih. byk minum air.