Hi mommy ii smua. Ada cara x nk bgi susu bdn bnyk? Mental tngh down skrng sbb susu brkurng?

9 Balas

makan makanan yg sihat. cuba buat benda yg happykan diri sbb bila down, susu makin kurang. kalau stress , minta bantuan org keliling. kalau ada benda yg teringin, makan jela sekali sekala kalau itu yg noleh buat happy dan susu boleh byk bila gembira. yg penting ibu kena stress-free untuk banyakkan susu

2y ago

hi asyikin, bila baby tak bersama awak. awak kena marmet ataupon jaga jadual pam if nak susu badan awak maintain. if awak tak jaga demand dan supply awak, bila baby keluar ward nnt susu dh kering. sbb otak awak tak terima signal utk produce susu badan