Darah tinggi | Hypertension. Ada tak peluang org yg ada darah tinggi & hypertension pregnant?

1 Balas

Possible to get pregnant. Tapi sama mcm penyakit lain, awak kena minta nasihat dari OBGYN utk tau apa perlu buat sebagai persediaan. Sbb kalau awk darah tggi ada possibility sangkut benda lain masa pregnant and high chances utk csect. Maaf sis, sy bukan takutkan awk tapi awk kena bersedia mentally and physically ya. Jaga kesihatan baik2 and monitor blood pressure supaya sentiasa stabil ya. Semoga awk sihat selalu

3mo ago

tq sis, inshaAllah. semoga dipermudahkan urusan kita 🤲🏻