Breastfeeding mom

Mcm mn nk bg susu Ibu byk? Dh mcm2 cara saya buat tetap x berhasil..bole suggest milk booster yg ok?#SeriusTanya #ingintahu #bantusharing

3 Balas

Kalau sy, makan roti jagung minum air kotak longan kurma merah dg horlicks. Ada jgk buat urut badan skali banyakkan susu spjg 3 hari lps bersalin haritu. Kena kerap susukan bby jgk. Alhamdulillah mmg susu cukup utk bby smpai memancut kt muka😌

bby dh brp hri ye? kene slalu perah tgn bg pekat tu klur dn slalu bg bby hisap.. bby hisp tu yg dpt mrnsng klau ad puting sumbat sy hr ke 5 6 bru lncar susu klau tk perah setitik je dpt

kerap df x?