Baby lotion

Please suggest me best baby lotion...tq mummyssss

12 Balas

Sy pakai cetaphil baby face n body.. So far alhamdulillah x da masalah ruam or kulit melecet..cantik je kulit bby.. Even bby boy.. Bby baru 7 bulan.. Start pakai umur 2 bulan..

boleh try krim youbaby sis.. elok utk kulit bby.. sy pn gne krim tu n jual krim tu.. blh tggl no wsap nti sy wsap sis atau wsap sy 01137457725

lotion brand joielle...no sls, paraben..sesuai utk kulit sensitif/eczema

baby sy kulit kering kt kaki dan lengan , xtau nk pakaikan losyen ape dah..

3y ago

klo awk nk try,cubalah consult doc awk dlu.mn tau serasi gak

boleh wassap sy 0129876070

Cetaphil dan sebamed 😊

ezerra sis😊😊

lotion buds..bagus

saya guna Ezerra

aveeno baby👍