Mommies nak Tanya normal ke kalau 31 weeks tapi ramai yg tegur perut dh jatuh skrg risau pulak

Please mommy jawab

5 Balas

entah. saya tak reti betul benda macam ni. masa saya pregnant pun ramai tegur perut jatuh masa tu awal juga, tapi saya bersalin okay je anak cukup bulan 😅 kalau awak takde rasa sakit apa apa, okay jela sis

ntah la sis, sy dulu masa mengandungkan yg sulung perut xde jatuh apa pun tp by 34 weeks turun tanda lendir berdarah dan esokkannya pecah ketuban terus bersalin kat spital 😅 Jadilah anak sy pramatang....

8mo ago

Amin InsyaAllah... doa kembali utk awak juga 😊

Saya masa 5minths orang cakap saya bersalim awal sebab nampak perut besar pastu kaki sembab la, now dah 37weeks tak bersalin salin pun lagi… kadang manusia ni suka main teka teki padahal salah

Mitos. Takyah layankan komen2 org lain dear. Dah sampai masa nnti bersalin je

No worries sis. Mitos sahaja tu.