Baby

Please everyone pray for me. I nak pregnant lagi tapi usaha utk baby boy. Yg first dah dpt girl. Now tgh usaha for baby boy. Any tips? ?

39 Balas

Campur dgn suami waktu betul2 subur.. Sbb sperm yg bawa kromosom utk dpt baby boy laju tp tak tahan lama.. So bila waktu betul2 subur, terus dpt cantum.. Utk baby girl pulak sebaliknya, sperm bawa kromosom utk dpt baby girl lambat tp boleh tahan lama.. So kena bersama 2-3 hari sblm waktu subur, kromosom yg laju(boy) dah mati, tinggal yg lambat(girl) je .. Nak dpt boy, suami isteri kena banyak kan mkn seafood 😊 apa pun, good luck sis..