Baby

Please everyone pray for me. I nak pregnant lagi tapi usaha utk baby boy. Yg first dah dpt girl. Now tgh usaha for baby boy. Any tips? ?

39 Balas

sye sebelum ni klau ngndung mmng ank lelaki..da 3 org..tp ade bace kat google..klau nak ank pmpuan..mse suami klimaks tu..just buang kat pintu kmaluan isteri..jgn buang dalam2x..sye ikut cara ni..alhamdulillah..tgh preggy ank pmpuan skrg ni..sye mncube..mungkin da tertulis rezeki saye..😊😊