Baby

Please everyone pray for me. I nak pregnant lagi tapi usaha utk baby boy. Yg first dah dpt girl. Now tgh usaha for baby boy. Any tips? ?

39 Balas

hai awak..kita tgh preggy no.4 ni..semua boy wak..yg dlm yot ni pun boy..rezeki Allah nk bg..kalau ikut kalender cina org kata,,saya tgk la nk tau boy ke girl.kalender cina tulis tahun ni tahun girl utk saya..tapi saya da scan mmg boy..haha..xbtol kalender cina tu..kuasa Allah..kita merancang.allah yg tentu kn

5y ago

ahlia Ridwan..ye ke awak.kalau rezeki saya dpt girl alhamdulillah..amin3x.ujung tahun wt aqiqah tros wak.suami kata kalau dpt girl dia botak kepala😅..saya tros tutup kilang..ekonomi mcm ni xmampu nk sara ank ramai kalau sorg bekerja.saket nyer tu disini..ank minta Lua kemampuan kita saya tgh usaha ni buat biskut jual nk bg ape dia nak😭