Sakit macam segugut

Pkul 4pg. 6.11.22 start sakit dri pkul 4pg smpai 4.35 skrg ok skit. Tp msa ok tu tndgn bby aktif rsa grkan dy . Tp still sakit lg . Prlu ke hospital ke agk2 .

2 Balas

saya pun mcmni jugak dari pukul 4pgi sakit,tanda tanda lain takde tapi pergi hospital pukul 10malam terus kena tahan wad,masa scan tiba tiba air ketuban kurang jadi terus emergency czer malam tu jugak😌

1y ago

awak berapa bulan dh?

sy msa 32w , sakit dlm 1 jam tpi sy tak pgi hosp sbb my husb trus ckp bby dlm prut tiba" sakit tu hilang , tautau bby prank 😂

1y ago

sy trus prgi . trus kna than wad