alhamdulillah

Pkul 2.30pagi baby boy berat 3.25kg Trima kasih pd y mndoakn sy... alhamdulillah...xlama Kali ni...pkul 12.30 pegi hsptal pkul 2.30 dh bsalin...syukur d permudahkn Allah... Sy doakn sesapa y tgh tgu due tu d permudahkn urusan nnt...amin....

alhamdulillah
308 Balas

comelnye baby😍😍 tahniah momies semoga dipermudahkan segala urusan dan selamat berpantang🥰

Tahniah sis.. Pinkish nya bby.. Taksabar tnggu bln5 ni. Doakan sy ye semua❤️

Aaamiinnn3 ya Allah. Terima kasih atas doa tu sis. Semoga sis & baby terus sihat walafiat. Aaamiinn.

4y ago

Aaminn sis...😘😘

Alhamdulillah.. tahniah selamat berpantang.. doakn sya jgak eya.. tinggal tunggu hari..

alhamdullilah tahniah sis, selamat berpantang. btw ada tips mudah bersalin mcm sis tak 🤭

Tahniah sis.. selamat berpantang.. doakan juga utk km yg tgh menunggu due ni yerr.. 🙏

Amin... Harap sy pon dipermudahkan mcm ni.. Hehe tahniah sis.. Comel sgt baby geramm...

Tahniah n slmt berpantang..doa2 kan saya semoga dipermudahkan masa bersalin ye sis..

Tahniah sis diprmudahkan sgla urusan apa apa pun comelnya baby dan selamat brpantang

Alhamdulillah. Moga membesar jadi anak yg sihat, bijak soleh dunia akhirat 😘