upt kabur ke salah tengok

pinjam mata korang jap#ingintahu #firstbaby

upt kabur ke salah tengok
10 Balas

test yg jenis ni mmg die x clear sgt line tu lg2 kalau belum delay period hehe.. sye ade gune jgak masa lpas ovulation sbb sye mmg merancang 2nd baby jd saje2 test la sblum delay period, mmg mcm ni jgak. 2nd line die ade tp samar2 sbb die kurang sensitivity tu. sye try dgn dip n tell hari same lebih clear 2nd line tu drpd yg test ni sbb dip n tell tu die lebih sensitive makna nya hcg rendah pun bole detect kalau betul2 pregnant. sye skrg tgh tggu hari nk bersalin je 🤣 38w2d da 😬 so ade la tu cume awal sgt lg tu, sis kena try cek balik dgn dip n tell ke clearblue ke.. sebaiknya cek lepas delay period la. semoga dipermudahkn urusan ya..

10mo ago

🫰🏼

saya nampak dua line. tapi samar sikit. saya first UPT haritu, 13dpo, sehari sebelum period, macam ni lah. UPT pun brand yg sama. lepas dua hari, kalau tak turun darah lagi, sis test lah semula. kalau pregnant dia akan makin terang.

10mo ago

alhamdulillah

Nampak mcm stu garis samar..Boleh repeat smpai garis terang.. Ataupun boleh guna upt yg lbih okay..mcm dip n tell ke.. Semoga ada rezeki.

Blh cuba upt brand lain,Disclosure or Omeco. Sy pakai 2 brand ni memang terang line dia.

Saya nampak 2 line. Tp terlalu samar. Cuba lagi upt 2/3 hari

Sy nmpk 2 line tapi samar.. Try pakai brand lain sis

Semoga ada rezeki, mgkin masih awl kandungan.

10mo ago

alhamdulillah amin kalau ada

saya nampak samar..semoga ada rezeki sis aamiin

sis nnti update la ye

10mo ago

yeke..tula klu guna strip ni kdg susah nak oecaye kan..kne test je tiap hari😂

Saya nampak 1