Delay 27hari

Pinjam mata ibu2 , skrg baru positif tp samar sgt2 . Ibu2 nampak positif tak ? Hmm

Delay 27hari
11 Balas

sis sy sama mcm sis period lewat 3 minggu n pki upt yg sama n result sama samar2.. tp sy beli upt clearblue utk double confirm dan buat test hari yg sama.. alhamdulillah upt clearblue jelas nampak positif.. sy doakn sis ada rezeki insyaAllah..

3y ago

aminnn tq sis doakan saya

klau awk yakin awk pregnant, test upt sampai betul2 terang. boleh test setiap 2 hari sbb hormon hcg akn makin naik jika betul ada proses persenyawaan dlm rahim.

3y ago

baik sis , saya test guna clearblue esok . moga rezeki saya

Doc penah gtau..kalau line timbul dr 3 saat pertama itu betul..kalau lmbat bru nmpak line tue false..bleh cube test lagi 2 minggu sis..smoga ade rezQi

3y ago

try pakai clear blue y digital

repeat upt lg...better cri yg elok ckit...dh delay lma sgt...klu x, kna refer Dr...msalah hormon

3y ago

upt nie rm14 sis saya beli kat farmasi . tktau farmasi tu jual mahal ka apa . saya dh refer doctor masa delay 14hari tapi doctor ckp tggu lagi 2minggu atau nak ubat turun darah , saya ckp nk tggu . saya gugur bulan 12 sampai skrg belum period lg

cuba repeat lg seminggu..buat masa ni jgn buat kerja berat..take care❤️

maaf saya nampak satu line je . cuba try lagi dlm 2 minggu ke.

Maaf sy nmpk 1 line..cuba lg ya..atau.tgu bbrapa minggu lg

nnt repeat lain sis upt.😁 nmpk mcm 1line

Kl msh test result mcm tu.. Kena buat checkup

3y ago

saya baru positif sis . gugur bulan 12/2020 . lepas tu tkperiod sampai skrg . test sebelum2 nie negatif . skrg baru positif . mungkin ovulation lambat

cek upt lagi