Nampak samar xtau positif atau nagativ ada yg siapa2 macam ni?? Cuba pinjam mata dulu komen sikit...

11 Balas

tunggu dlu seminggu, Nti check semula.. sbab sy punya, garis 1 (tegak) yg '+' tu samar² positif.. Alhamdulillah sekarang 12 minggu.

insyaAllah ad tu tp mayb masih baru..tggu dlm smggu 2 chck sekali lg klu btol ad nnt akan jelas line 2nye

nampak samar² berapa hari lewat period sis ?

tggu lg 2 minggu baru check balik

Nampak mcm 2 tapi samar lg tu

sy tengok cm 1 line je

3y ago

2line tapi ramai tak perasan..saya tengok ni sekali imbas je nampak dua Line walau ni post orang lain

npok sama2

1 line je

Positive

mcm 1 line je

3y ago

dua Line tu ..maybe awak yang tak nampak