Sebagai suami isteri, anda selalu adakan pillow talk sebelum tidur?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

6768 respon

47 Balas

Kadang kadang . Bila pillow talk ni boleh menggangu emosi tau .dari gelak merajuk menangis gelak balik . Itu la kalau da start pillow talk sampai tak tido hingga subuh seronok sangat borak 😅 tapi bagus buat kita lagi saling memahami dan perbaiki kesilapan masing masing 💕

Kadang2. Jarang ada kesempatan sebab suami tidurkan anak y no.2 lepas tu selalu terlelap. Kepenantan kerja, balik rumah tolong isteri y sedang sarat lagi.

sejak ada euro ni kurang sbb dia tunggu bola... sllnya.. skjap je. cite aktiviti hari ni.. gurau merajuk gaduh..

tidak...sbb suami layan game smpi pagi😭😭nk bckp siang pun xdpt apa lgi mlm😥

No pillow talk sbb suami kja mlm..pgi balik tdur..sya and ank2 pla bgn..😞

Masing2 tgk hp smpai tetdo. Kwin bru brpa bulan.. Msa brcinta pun pjj.. Hm

Canne nk pillow talk kalau laki nye kje mlm. 😭😭😭😭😭

Depends... Sbb husb kje shift... Kdg2 shift mlm kdg2 shift ptg

Sebulan sekali sebab pjj jumpa pun sebulan sekali 😭

tak sbb suami blk lambat,kekadang je tu pun kejap😴😴