+ve ke -ve maaf sebab tak penah ada anak jdi tak tau maksud bende ni..ttc5 tahun 😔

pic pertama camera biasa pic kedua sy contra kan sikit kaler dia hri ni hri ke4 sblom period 17/7/2020

+ve ke -ve maaf sebab tak penah ada anak jdi tak tau maksud bende ni..ttc5 tahun 😔
10 Balas

In shaa Allah, ad tu sis.. nmpk tp x brpa jelas sgt.. sy mcm ni gak.. lepas tu try lepas due period.. alhamdulillah pekat.. moga ad rezeki sis 💕

Kalau mata kasar sy negatif dh zoom still xnmpk line satu lg . Moga ada rezeki ..better test lps dh lewat period

Clear blue ade lg 1 yg digital. Better beli yg tu. Dye akan bg taw pregnant atau tak dan kndungan bape weeks

nampak ada line tp kabur, awk try lg seminggu, In Syaa Allah ada dh tu 😘😍

Nampak mcm ada line... Try check lg nanti lepas dah due

4y ago

InsyaAllah... Moga ada rezeki bulan ni

Nampak samar2 sangat tu.. Test lagi 2 week

Awak cuba cek lagi seminggu dua..

Negative sis

4y ago

yeke..owh blom rezeki lgi ni..💪🏻

Negatif

4y ago

better check bila dh lewat priod nnti