Misi Marah

Petang tadi saya p buka buku pink...dlm pkoi 2 mcm tu... misi tanya awat maii ptg.nak buka buku kena mai pagi..sbb nak ambik darah pgi... hari khamis mai lain..pgi pkoi 8...buka buku pastu minum ayaq gula skli ambik darah.... lepas tu misi kata awat buka buku lewat..kandungan dh nak msok 15mggu.... depa xtau yang sy ni traumaa nak ulang alik klinik...lama sgt nk jmpa misi...p pkoi 8 pg..pkoi 11 baru nak blh blik...kdg depa nii bt kja smbil mnyembang...tu yg geram.....msa p ptg td ada 3 org ja....tu pon tgguu dokter dari klinik ksihatan maii...xganggu dgn kja misi klinik desa pon.tapi depa tetap xbuka buku untuk saya...geram sangatttttt

44 Balas

sabaq la sis..misi kk mmg cmtu.. kt area kmi pun depa buat lebih kurang ja.. pstu misi ada 8 org semua dok main talipon kt kaunter.. pdhai patient x qamai pun..

4y ago

Bkn nak backup nurse, tp kdng nurse tu main fon sbb nak update dr patients.... Sy perasan time sy x de checkup, ada nurse wasap tanya result bsp, hantar reminder psl tarikh itu ini... Kdng tgh checkup, nurse yg x de patients tu call tanya psl itu ini... So sy assume nurse time x de org baru nak call ke wasap tanya benda2 berkait...

tkprnh lgi aqjmpa kd or kk buat buku slain dri pagi.. mak aq ank dh 9 ttp gk buat buku wktu pagi sbb dorng ad sbb trtntu.. sy dh 2 kali gk buat buku mmng kna pagi

mmg prosedur mcm tu sis..buka buku mmg kena awl pagi ☺️ sy aritu smpai dkt pkul 1 bary setle semua hehe tp okay je..jnji selesai semua 💞 sabar ye..

nak jadi ibu tak boleh macam ni sis , jauh lagi perjalanan . kena sabar nak jadi ibu ok

Sy buka buku pink skjp je di klnk desa.tp mmg kena dtg awl sbb proses lama .sabar lah sis..pregnnt xleh stress2

Byk songeh gi swasta la. Nk g mlm pun ikut suka.

4y ago

Kan.. mintk kecam btul haha

memang patut pn misi marah dok pi ikut dan masa sendiri 😔

4y ago

Tahh.. tu pun nk emosi, dah nk jdi ibu pun still fikiran mcm budak2.. tah apa2

sy hari tu pegi petang okay jaa. lepas doc check and scan semua terus doc suh gi buka buku

nak mengandung nak ada baby mmg kena byk berkorban ✌️

maaf nk tnya.. buka buku pink di klinik desa atau klinik kesihatan tu ye?

4y ago

ouh.. okay thank you..