Misi Marah

Petang tadi saya p buka buku pink...dlm pkoi 2 mcm tu... misi tanya awat maii ptg.nak buka buku kena mai pagi..sbb nak ambik darah pgi... hari khamis mai lain..pgi pkoi 8...buka buku pastu minum ayaq gula skli ambik darah.... lepas tu misi kata awat buka buku lewat..kandungan dh nak msok 15mggu.... depa xtau yang sy ni traumaa nak ulang alik klinik...lama sgt nk jmpa misi...p pkoi 8 pg..pkoi 11 baru nak blh blik...kdg depa nii bt kja smbil mnyembang...tu yg geram.....msa p ptg td ada 3 org ja....tu pon tgguu dokter dari klinik ksihatan maii...xganggu dgn kja misi klinik desa pon.tapi depa tetap xbuka buku untuk saya...geram sangatttttt

44 Balas

kau ingat semua nurse government nak ikut kau punya masa ke bodoh ..

4y ago

Tak rugi pun cakap elok2 jangan terus bodohkan orang. Apa punya bahasa la

Pi private je klau nk cpt. Kerajan mmg gitu kne dtg pagi.

sabar sis.. sy pun pernah.. ✌

mmg gram