Keracunan Makanan

Petang semalam order grab food. Bila ke malam mulalah sakit perut menyerang. Termuntah, kencing & berak dalam masa yang sama. Sakit yang teramat sangat. Memang dah agak keracunan makanan. Semalaman tidur tak lena asyik terjaga pergi toilet. Nak tanya, keracunan makanan ada bagi apa² effect pada baby dalam kandungan?

3 Balas

Keracunan makanan bukan satu perkara yang boleh sambil lewa dan tunggu je sbab boleh bawa maut ye klau tak dapatkan rawatan yg betul. Bukan saja nyawa baby,nyawa awak pun sama boleh melayang. Kena alert bab2 ni.. keracunan ke alergik ke semua tu tak boleh ambik ringan.

Sia order kedai ape ye.. nak tau jugak.. nak Elakkan

pegi check klinik / hospital